Малко кученце зарадва младият полицай от Царево, наречен от непозната жена "ангел в униформа", след като с часове стоя под дъжда и помага на десетки хора, блокирани в колите си по време на потопа в Царево. След като Ивелина Маринова публикува в социалните мрежи възхищението си от младия полицай, който с усмивка успокоявал притеснените хора, заклещени на пътя между Царево и Ахтопол,  на 24 септември тя му поднесе неповторима изненада, пише 24часа.

Благодарната жена подари малко кученце на полицая, наречено Левски. Ето какво споделя Ивелина на страницата си във фейсбук:

"В една медия полицаят Колев сподели, че много обича животните и неслучайно днес 24 септември дойде, за да вземе своето малко куче Левски от Габрово. Чудно нещо е живота, когато всичко свършва добре, продължението е още с по - добър сюжет! Благодаря ви полицай Колев, защото вие върнахте вярата не само на мен, но и много други хора, които бяхме в потопа в Царево, а вие се усмихвахте, като днес".

В своя пост Ивелина уточнява, че кученцето се е родило в дома й точно на рождения ден на Дякона на 18 юли тази година. 

"То е  самото доказателство, че живота е пълен със странни чудеса на нови приятелства и пътища към малките големи неща!
Неща на радост, защото живота не е в контрола. а в случките му:-)!", пише още Ивелина Маринова.

От кадрите, които тя публикува във фейсбук става ясно, че заедно с Румен до Габрово е пътувала и красивата му съпруга Стефка, която също е полицай и също е била на първа линия по време на природното бедствие. Двамата са служители в районното управление в Царево.