По инициатива на управителите на фирми “М Табако” България и “М Табако” Румъния на 29 и 30 юни в град Гюргево, Румъния, се организира голям футболен турнир с награден фонд.  За Купата “Никола Садъчев” на стадион "Порт Дунареа" ще се състезават  16 отбора с над 200 участници, сред които отбори на полицията, жандармерията, митница, пожарникари, автомобилни инструктори, учители, отбор от община Гюргево. Ще се включат също отбор по американски футбол и отбори от трета и четвърта футболна лига.

Голямото спортно събитие е подготвено от фирма “М Табако”, с любезното съдействие на община Гюргево и румънската федерация по футбол.

Организаторите гарантират два незабравими футболни дни с много музика, приятелска атмосфера и състезание в дух на феър плей!

Никола Садъчев (1960-2018) е виден пловдивски предприемач, основател на няколко фирми, сред които “М Табако” България и “М Табако” Румъния. Двете фирми са сред световните лидери в производство на аксесоари за пушачи, празни цигари, филтри и хартийки за ръчно правени цигари. Към днешна дата в двете фирми работят над 200 човека, а продукцията се изнася в над 66 държави по цял свят. “М Табако” Румъния многократно печели награда за най-добър работодател в района на Гюргево. Друга известна фирма, основана от Никола Садъчев, е “Хорека Пловдив” ООД, оперираща два от най-емблематичните ресторанти в град Пловдив – ресторант Le Petit Paris и ресторант ATLAS, включително и къща за гости ATLAS HOUSE.