Почина блъснатият велосипедист от "Надежда", още издирват шофьора убиеца

Константин Касабов оставя две деца сираци, лекарите се бориха три дни за живота му

България 24.10.2019 14:05 8555 2
Почина блъснатият велосипедист от

Велосипедистът Константин Касабов, който бе блъснат от лек автомобил на кръстовището край столичния стадион "Локомотив", е починал тази нощ в "Пирогов". Тъжната вест съобщи във Фейсбук съпругата му София Господинова.  Починалият мъж оставя две деца сираци. Трагедията се разигра на 21 октомври и в продължение на три дни лекарите се бориха за живота му.

"Тази нощ Константин Касабов почина. Бог да го прости. Обичам те, Тине. И винаги ще те обичам! Все още се търси шофьорът на автомобила, който причини тази смърт!", написа съпругата му София.

Фаталният сблъсък стана  сутринта в понеделник на бул. "Рожен", близо до кръстовището с ул. "Петър Панайотов". След като помел колоездача виновният шофьор е избягал от местопроизшествието без да изчака пристигането на полицейския екип. 

От столичната полиция апелират хората, станали свидетели на инцидента или разполагащи с информация за водача или за автомобила, да подадат сигнал на тел.: 112, 02/982 0516 и 02/982 0069. Анонимността им е гарантирана.

По времето, когато е бил блъснат Константин, мястото е било оживено и със сигурност инцидентът е видян от много хора. Въпреки това досега никой не се е обадил на СДВР или близките на колоездача.

Пометен от кола колоездач се бори за живота си, полицията издирва свидетелиПо информация на TrafficNews виновният шофьор е избягал и самоличността му още не е установена


 
 

Изпрати новина