Певецът Ивайло Колев, който отмени концерт в столичен клуб снощи заради побой, е отказал да даде показания в полицията за нападателите, научи TrafficNews.  Той не е завел и жалба по случая. Отказал е и да бъде отведен в болница.

Сигналът за нападението е подаден в 14:15 часа, а 16 минути по-късно на мястото е пристигнала линейка. Колев е заявил, че има световъртеж след като е бил ударен в главата. Медиците от Спешна помощ са имали съмнения за комоцио и са поискали да го откарат в болница, но Колев отказал.

Не е ясно кой е подал сигнал за случилото се, но на мястото е изпратена и полиция. По информация на TrafficNews сигналът е подаден като съседски спор, в който Колев е бил ритан и удрян.

Нашумелият с участието си в музикалното риалити "Star Academу" през 2005 г. изпълнител е бил нападнат пред блока в квартал „Овча купел”, където живее в апартамент на четвъртия етаж със своята съпруга рускиня.

„Някакви непознати за входа хора са били. Имало е скандал, викове, после са повикали линейка”, разказаха пред TrafficNews съседи на Колев. Чичото на певеца е домоуправител, но в момента не беше в жилището си на шестия етаж. Хората от входа пък обясниха, че Иво е много усмихнат и отзивчив младеж и до момента не се е забърквал в скандали.

“Ужасно добър човек, спокоен и винаги ще помогне. Жената с която живее не е толкова общителна, но не знам дали говори български. Не мога да си представя кой може да го е направил”, коментираха съседите на певеца.

Засега самият Колев също отказва да коментира как се е стигнало до инцидента, провалил неговия концерт  в популярния столичен клуб Sofia Live Club. За нападението срещу него беше съобщено във Facebook. От екипа на изпълнителя заявиха, че съвсем скоро феновете му ще бъдат зарадвани с добри новини и нова дата за концерта Michael Buble tribute и премиера на новата песен "Светлина".

След като завърши втори в  "Star Academу", роденият през 1978 година в Ямбол певец Колев участва през 2006 и 2008 г. в българската песен на Евровизия. През 2008 г. издаде албум на английски език, а след това заживя в чужбина. Сред звездните му мигове е участието на една сцена с Том Джоунс в Чили преди 9 години, когато подгрява концерт на звездата пред 120 000 души. 

Докато пребивава в Италия, Чили и Бразилия, талантливият певец записа и няколко парчета на испански език. През 2010 г. излезе песента "Моя е" в дует с Васил Найденов. По-късно спечели конкурса "Бургас и морето" с "Вече знам". Наскоро зарадва почитателите си със сингъла "Не като мен", след като близо две години нямаше нова песен.

Малцина знаят, че Ивайло е дипломиран строителен инженер, завършил е ВИАС, където учи „Пътно строителство”, макар да няма нито един ден трудов стаж по специалността си.

 

Нападнаха певец в София! Откараха го в болница, отменят концерта муТази вечер Колев трябваше да има концерт-трибют на Майкъл Бубле