Четвърти ден няма следа от двамата обявени за издирване във връзка с погрома в „Бесо”. Снимки на Петър Паунов и Веско Стоянов бяха разпространени по СДВР още в сряда, но въпреки това за момента не е получена информация за тях.

По случая са задържани само Цвятко Цветков и Сергей Димитров, които сами се предадоха в полицията. Те бяха оставени в ареста за постоянно, но могат да обжалват решението на съда. По информация на TrafficNews Димитров и Цветков отказват да съдействат на полицията, за установяването на останалите мъже трошили заведението.

Бившият кикбоксьор Красен Кръстев, който беше задържан във вторник като поръчител на нападението в "Бесо" , с чийто собственик Емануил Лазаров имали финансови спорове заради общия им строителен бизнес беше разпитан  и освободен.

От прокуратурата уточниха за TrafficNews, че Кръстев е разпитан само като свидетел и няма повдигнати обвинения.

Интересен факт беше, че след погрома сигнал в полицията така и не беше подаден. До самосезиране на СДВР се стигна, след като записи от камерите в заведението бяха разпространени в медиите и социалните мрежи.

Освен това целият персонал на „Бесо” бил разпитан, но никой не успял да разпознае на камерата здравеняците, участвали в наказателната група. Дори сервитьорът, който е обслужвал масата на компанията, заявил, че не може да бъде сигурен кои точно са хората потрошили заведението.