Във Фейсбук се появи видео от болнична стая, в което Петър Низамов – Перата, който преди няколко дни беше прострелян и сега лежи там, разкрива своята версия за покушението над него. В изказването си ловецът на бежанци отправя тежки обвинения не към кого да е, а към самия премиер Бойко Борисов. Ето какво казва той: 

Когато се връщах от тренировка, бях причакан от храстите. Двамата там – с пистолети, извикаха: Стой, не мърдай, полиция! Веднага произведоха изстрели и двамата. Веднага реагирах, скочих и тръгнах да бягам. Те започнаха да стрелят многократно по мен. Част от куршумите се забиха в дърветата, а други в колите. Те тръгнаха след мен. Докато бягах, усещах, че ме пронизват многократно. Аз имам 8 куршума.

Тръгнаха да ме гонят, гонеха ме около 30 метра и през цялото време стреляха. Сигурно са произвели над  15 – 20 изстрела. Така че не вярвайте на лъжите, които бяха тиражирани от ОДМВР Бургас под давлението на г-н Бойко Борисов, който според мен – аз съм абсолютно убеден, е поръчител на моето убийство.

Още по темата:

Разпитват свидетели за хладнокръвната стрелба по ПератаСъседи на Петър Низамов се оплакаха, че откакто той е дошъл в блока, постоянно се притесняват и страхуват

Трима души нападнали Перата пред дома му, полицаи го намерили прострелянУниформени, патрулиращи в района, чули гърмежи и викове за помощ

Простреляха Петър Низамов – Перата в БургасНашумелият ловец на бежанци е ранен след стрелбата