Видео, което вие, читателите на TrafficNews.bg видяхте първи, оглави седмичната класация "Господар на седмицата" на забавното предаване "Господари на ефира". В него един от жителите на пловдивския квартал Столипиново разкрива своята уникална гледна точка за изборния процес. Мъжът спокойно обясни пред екипа ни, че за референдума "искал" да гласува, обаче "нямал желание". Лафът бързо се разпространи в социалните мрежи и вече се използва по какви ли не причини.

Във видеото има и други местни "звезди", хванати от TrafficNews.bg на излизане от изборната секция миналата седмица. Мъж описва липсата на платена агитация с едно изречение: "Да имаше кебапчета, ама няма...". Негова съкварталка пък допълни, че пари не давали - било "глад". 

Вижте оригиналното ВИДЕО:

В сайта на "Господари на ефира" видеото с култовия Искащ, но нямащ желание да гласува ром е гладано почти 700 хиляди пъти. Тази впечатляваща цифра вероятно тепърва ще расте:


Седмица по-късно - на балотажа, столипиновци родиха и други бисери, като тряваше да обяснят какво представлява втората неделя за гласуване. Бисерите им вижте тук:

А ето и видеото от самата класация "Господар на седмицата"

Екип: Антон Биров и Авел Бялков, TrafficNews.bg