Ваксинацията с препарата на Астра Зенека беше спряна в България. Това стана факт, след като жена от Йоаким Груево почина след ваксинация с Астра Зенека. Това наложи и извънредно посещение на здравния министър Костадин Ангелов в Пловдив.  

Официално! Борисов разпореди спиране имунизирането с Астра ЗенекаОчаква се в писмено становище Европейската агенция по лекарствата да отхвърли всички съмнения относно безопасността на медикамента

Издъхна жена, ваксинирана срещу COVID-19 в СтамболийскиМинистър Ангелов поясни, че е била с множество придружаващи заболявания.

След спирането на ваксинацията с „АстраЗенека”: Опашките пред РЗИ изчезнаха, чакат само членове на СИКЗа тях се пазят дози от препарата на „Пфайзер”

Развитие по случая с транссексуалния, който ужили фризьорски салон.

Tранссексуалният, ужилил салон за красота в Пловдив: Ще върна парите, не съм измамникТой бе доведен в пловдивския съд с белезници

Оздравелите в Пловдивско с коронавирус за последното денонощие са 335, а новите случаи 255. За пореден път излекуваните са повече от заразените. 

Оздравелите в Пловдив за пореден ден повече от заразените67 деца от детски градини са под карантина

Жената, чиято кола беше блъсната на жп прелеза в Скутаре почина. Тя беше с тежък мозъчен оток.

Почина 31-годишната жена, чийто автомобил бе пометен от влак край ПловдивТя бе с тежък мозъчен оток и в продължение на няколко дни медиците се бориха за живота й

До месец ще стане ясно колко време в затвора ще лежат майката и сина, които заклаха мъж в Пловдив.

До месец решават съдбата на майка и син, заклали мъж в Пловдив22-годишният Стефан поиска по-лека присъда

От предстоящия понеделник ще бъде затворен нов участък от Околовръстното на Пловдив заради мащабния ремонт на трасето. Следващите 6 км, които ще се преасфалтират, са от Околовръстния път в участъка между кръстовището с „Коматевско шосе“ до „Кукленско шосе“.

Затварят Околовръстното на Пловдив от Коматевско до Кукленско шосе за два месеца!Продължава мащабният ремонт

За брутално отношение спрямо куче сигнализира пловдивчанин. Домашният любимец е било вързано с метален синджир и провесено от балкона. Собственикът на четириногото беше издирен от полицията и беше разпитан. 

Куче бедства в Пловдив! Не може да легне, вързано е с провесен метален синджир на балконЖивотинката няма храна и вода

Полиция издири собственика на жестоко завързаното кученце, разпитват го в полициятаГрупа загрижени граждани организират среща довечера пред дома на стопанина

Четирима феновете на Локомотив бяха арестувани след като потрошиха клуб на Ботев в Асеновград. При мелето двама от феновете пострадаха. 

Ултраси нападнаха и потрошиха клуб на Ботев в Асеновград, двама фена пострадахаЧетирима пловдивчани вече са арестувани, част от тях са криминално проявени

Вандалите, потрошили клуб на Ботев - фенове на ЛокотоЕто и трима от задържаните за хулиганския акт

Катастрофа между Ауди и автобус затрудни сериозно движението на Пазарджишко шосе. Инцидентът беше лек и се размина без пострадали. 

Катастрофа между Ауди и автобус затрудни движението на Пазарджишко шосеНяма пострадали при сблъсъка

Пореден абсурд на пътя. Безпризорен кон препуска в насрещното платно на Асеновградско шосе. 

Безпризорен кон препуска в насрещното платно на Асеновградско шосеНе ясно какво е довело до гротескната ситуация

Започна асфалтирането на ул. "Луда Яна" в Кършияка. Мястото придоби особена популярност, след като недоразумение по Водния цикъл наводни къща с отпадни води, а дни след отстраняването на аварията, тротоар се пропука под краката на мъж.  

Асфалтират ул. "Луда Яна" в Кършияка по Водния цикъл след нелипите инциденти по неяСлужители на "Европейски пътища” третират района

Най-големият проект на Пловдив за последното десетилетие – реконструкцията и модернизацията на Пречиствателната станция за над 70 млн. лева се очаква да стартира до месец. Това е възможно, след като повече от три години поръчките по лота от Водния цикъл се въртяха в КЗК и Върховния административен съд.

След три години съдебни саги: Започва най-големият проект на Пловдив за над 70 млн. леваВАС осъди в полза на Община Пловдив за предварителното изпълнение

Локомотив и Берое не се победиха в среща от 21-я кръг в efbet Лига. Двубоят приключи при 1:1, а и двата гола бяха от дузпи. Мартин Камбуров откри в 32-та минута, а в 76-та Парвиз Умарбаев реализира за крайното 1:1. 

Две дузпи и равенство между Локомотив и БероеМартин Камбуров е на само 4 гола от рекорда на Петър Жеков