„Кмете, нормално ли е?”, пита наш читател, който снощи си е потрошил колата на централен пловдивски булевард.  Вчера писахме и за друг наш читател, на който двете гуми и джантата отидоха на боклука , след като влезе с автомобила си в яма на „Васил Априлов”.

Сходната ситуация се разиграла на „Цар Борис III Обединител” точно пред централния вход на Панаира. Пловдивчанинът е пропаднал в огромна яма дълбока около 30 сантиметра,  след което гумата на колата му отишла на боклука.

Ето и разказа на читателя ни:

„Тази вечер движейки се с не повече от 40 км в час ( тъй като валеше обилно) по Цар Борис III Обединител”, най-централния от всички централни булеварди, посока от Тунела към Панаира,точно след моста и малко преди спирката на панаира попадам в тази дупка с приблизителни размери 100/60 и дълбока 25-30 см.  Излишно е да казвам, че гумата ми е за боклука! Имам два автомобила и един мотоциклет, общо плащам на година  за тях около 600 лева данъци! Не е чак такъв проблема с гумата, зададох си въпроса: - Ами ако бях с мотора?! Как щеше да завърши всичко това?! Нормално ли е, кмете?! „

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео за различни проблеми в града

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл:redaktor@trafficnews.bg.

TrafficNews.bg