Нова хулиганска проява се разигра на централен пловдивски булевард снощи. Около 21:30 вечерта, на кръстовището на булевард "Цар Борис III Освободител" с "6 септември", възниква автомобилна засечка между лек автомобил  „Опел Корса"  и Мерцедес.

В следствие на създадената ситуация, 27-годишният шофьор в мерцедеса спрял колата си и слязъл от нея заедно със спътника си - мъж на същата възраст. И двамата са били въоръжени с бухалки. Тръгнали към опела и нанесли сериозни удари върху задницата, в следствие на което стъклото на возилото се пръснало. 

След счупването и разлетелите се стъкла, хулиганите пристъпили и към лична саморазправа с шофьора на "Корсата". Нанесли му сериозни удари по лицето и завършили акта на агресия със счупване на предното стъкло.

Срещу тях ще бъдат повдигнати обвинения, съобщи районен прокурор на Пловдив Гергана Мутафова на специална пресконференция тази сутрин.

Най-вероятно причината за саморазправата и изблика на гняв е станал спор за предимство при направа на обратен завой.

Срещу тях ще бъдат повдигнати обвинения, съобщи районният прокурор на Пловдив Гергана Мутафова на специална пресконференция тази сутрин.

Разказа на пострадалото момче - ВИЖТЕ ТУК

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg