„С това лице ще се видим в съда. Очевидно става въпрос за поредната съшита с бели конци клевета срещу „Възраждане“. Това каза пред БТВ лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по повод нападението над общинския съветник Иван Алексиев.

Коментарът на Костадинов идва, след като напусналият „Възраждане“ независим общински съветник Иван Алексиев разказа пред БТВ, че е бил нападнат и пребит от маскирани. По думите на Алексиев той е бил заплашван от ръководството на партията и именно то е в основата на нападението.

„Този човек от месец и половина е в състояние на несъвместимост. Пуснали сме сигнал срещу него в общинската избирателна комисия. Пет седмици този човек беше едновременно общински съветник и депутат. Има даже зачислена заплата като депутат. Никой тук не си задава въпроса кой има интерес от всичко това – очевидно някой, който този човек ще подкрепи в общинския съвет. Когато един човек излъже своите избиратели, морално е да напусне общинския съвет и парламента“, допълни лидерът на „Възраждане“.

Пребиха общински съветник, напуснал "Възраждане", той подозира партиятаБил е нападнат вчера пред блока си