Бандит се опита да ограби столична бензиностанция, но панически избяга с празни ръце. Екипът на TrafficNews посети обекта на "Петрол" на бул. "Ботевградско щосе", където в един часа след полунощ срещу четвъртък се е разиграл екшънът. 

Вътре влязъл мъж с маска на лицето и пистолет в ръка. Той насочил оръжието към касиерката Ина и й наредил да даде веднага оборота. Жената обаче запазила самообладание и казала на бандита, че вече е натиснала паник бутона и полицията ще пристигне всеки момент.

Репликата стреснала нападаталя, който изведнъж се обърнал рязко и си тръгнал почти на бегом. Не е ясно дали храбрата касиерка е блъфирала или наистина е успяла да включи сигнализацията. Пред TrafficNews управителката на бензиностанцията обясни, че Ина не желае да коментира преживения кошмар и още е в шок от нощното нападение.

От полицията пък заявиха, че още не е задържан маскираният мъж, който направи опит за въоръжен грабеж. Вероятно той е реши да обере точно тази бензиностанция, защото по това време тя е слабо посещавана и е доста отдалечена от оживените места. 

Само преди шест дни, отново в малките часове след полунощ мъже с качулки нахлуха в магазин за бяла техника в София. Те разбиха касата и задигнаха целия оборот от близо 5000 лева. Собственикът на магазина Стамен Атанасов тогава се оплака, че за последните няколко месеца това е поредният случай на разбиване на търговски обект в района.