Издирват сестрата на Емил Боев от Перник, който бе търсен над 2 месеца в началото на годината. С момичето няма връзка от близо два дни. За случая алармира нейната майка, пише glasnews.bg

Инес била забелязана последно в столицата, в района на Съдебна палата. Това станало около 16 часа на 2 октомври, разказва нейната майка Иванка Стоянова.

Инес е висока 1.64, много слабо телосложение, черна дълга коса, зелени очи. "Има вероятност да е дезиоринтирана", пише Стоянова. Тя допълва, че в себе си момичето няма пари, лични документи и връхна дреха.

По случая е подаден сигнал до МВР, но нейната майка призовава всеки, който има информация за момичето, да се свърже на тел. 0889912128. Или да алармира в най-близкото районно управление.

Погребват Емил Боев от Перник, открит мъртъв след 62 дни неизвестностМладият мъж бе намерен в езеро край Перник

Вижте цялата публикация, разспространена от Иванка Стоянова:

"Издирва се дъщеря ми Инес, която от 02.10. е забелязана последно в град София срещу Съдебна палата около 16 часа.

Телефонът й беше изключен до сутринта на 03.10 ,когато неизвестен за нас мъж,твърди,че го е забравила в колата му.
Полицията е уведомена, надявам се скоро да има някакво развитие, но моля, ако някой разполага с каквато и да е информация да се обади 0889912128 или в близко управление на МВР.

Инес е висока 1.64, много слабо телосложение, черна дълга коса,зелени очи
Няма документ за самоличност ,няма пари в себе си и е без връхна дреха
Облечена е с клин, синьо-зелена блуза и е с черни ниски обувки
Има вероятност да е дезиоринтирана.
Моля ви, споделяйте."

Припомняме, че Емил Боев бе открит мъртъв, след като търсенето му продължи над 60 дни. Младежът бе издирван от 27 януари, когато изчезна, докато бе на фестивала “Сурва” в миньорския град.