Певецът Ивайло Колев за първи път коментира нападението, при което той беше набит пред входа на блока в столичния квартал "Овча купел", където живее.  

"Днес е първият ден, в който мисля и виждам по-ясно, след инцидента в сряда. (...) Всички, които ме познават обаче знаят, че не от физическата болка, а за отменения концерт ме боли най-много.

Благодаря за съпричастността и подкрепата на всички колеги, приятели, почитатели и журналисти. Обещавам съвсем скоро да отговоря на всички“, написа звездата от Star Academy в социалните мрежи. 

Той помоли да се спрат спекулациите относно извършителите на нападението, като обяви, че сам ще даде официално изявление по казуса. Органите на реда също работят по случая, като вече имат заподозрени, допълни още изпълнителят на „Не като мен".

Заради побоя на 30 октомври Колев отмени концерт в столичен клуб. Въпреки това той отказа да даде показания в полицията за нападателите, както TrafficNews вече съобщи.  Въпреки настояването на пристигналия лекарски екип след инцидента, певецът не пожела и да бъде отведен в болница заради съмнението за комоцио. 

Преди екипа ни съседи на Колев заявиха, че са разбрали, че той е бил удрян с юмруци и ритан, но нямат представа кои са нападателите. 

Певецът Ивайло Колев отказва да каже на полицията кой го е набилНападнаха го непознати хора, не са били негови съседи, твърдят от блока в "Овча купел", където живее изпълнителят на "Моя е" и "Не като мен"