Съни - дъщерята на убитите в столицата Наталия и Митко Дамянови направи фейсбук пост с послание към убиеца на родителите й. Ето и пълния текст на посланието:

„Не си им дал шанса да прегърнат първото си внуче. Да отнемеш живот по този гнусен и грозен начин, значи че нямаш душа! Отнел си децата на четири човека, които скоро ще трябва да ги погребат... Отнел си и двамата ми родители и не си им дал шанса да прегърнат първото си внуче! Не пожелавам това никому, дори и на теб, но се надявам, че полицията ще ти попречи да изживееш старините си свободен или Господ няма да ти позволи да го направиш изобщо!”

Дъщерята на Митко и Наталия отправя трогателно послание и към родителите си: „Най-любящата майка и най-всеотдайният баща, за които някое дете би могло да мечтае! Благодаря на Господ, че съм имала щастието вие да ме отгледате и възпитате! Обичам ви сега и завинаги! Завинаги ще живеете вътре в нас! Почивайте в мир! Обичам ви безкрайно много!”, пише младото момиче.

Както TrafficNews.bg съобщи още вчера, версиите за двойното убийството са възможни неуредени бизнес сметки или любовна история.

Застреляният се казва Митко Дамянов, а съпругата му - Наталия Дамянова, която е и негов съдружник. 

60 души са се жалвали през 2011 г., че са били ужилени от застреляния тази вечер строителен предприемач Митко Дамянов. Те твърдели, че са попаднали в капана на пирамида, която присвоила от тях около 5 млн. лв. от купувачи на жилища на зелено и кредити от банки.Според жалбата до тогавашния прокурор Борис Велчев управителите на фирмите "Ю Ем Би Груп"АД и "Крами-КМ" ООД Божидар Ангелов, Стойко Цочев, Митко Дамянов и Юлиян Тачев са изоставили недовършени три кооперации в София. Това станало, след като събрали от 50 до 100% от дължимите суми за жилищата и ипотекирали имотите, твърди блиц.

Част от хората, които са платили между 450 и 600 евро на кв. м, трябвало да извадят от джоба си още по 600 евро на кв.м, за да платят за довършването на един от строежите и да върнат банковия кредит, усвоен от фирмите. 

Проверка показва, че Митко Дамянов извършва строителната дейност през една от фирмите си – „Крами-КМ”. Делата в нея обаче явно не вървят добре, защото през 2010 г. той сключва договор с „Инвестбанк” и залага цялото имущество на фирмата, за да изтегли заем в размер на 1 млн. 480 евро. 


Месец след това той получава запорно съобщение от банка ДСК, на която пък дължи 96 253 лева. Освен в двете банки, към момента на убийството Митко Дамянов е имал запори и в ОББ.

Освен със строителство Митко Дамянов се е занимавал и с търговия с хранителни продукти, внос и износ. Той е правел това чрез друга от фирмите си – „Мега фуудс груп”, където е бил съдружник с йорданеца Тарек Омар Абид Ал Наби Крис.

На място е главният секретар, има полиция и линейка. 

TrafficNews.bg