Част от велоалеите в Пловдив се правят грешно, сигнализира наш читател. Той ни изпраща снимки и обяснява, че набраздените плочки за намаляване на скоростта на места се полагат неправилно.  На места в Тракия те са поставени, както трябва а именно напречно на движещите се велосипеди, но на другите места като до кметството в „Тракия“  се слагат надлъжно, което нямало никакъв ефект.

Ето и сигнала на нашият читател:

„Здравейте, жълтите набраздени плочки за намаляване на скоростта, се поставят на велоалеите по различен начин. На места (до Кауфланд и Верди в Тракия) - правилно - напречно на движещите се велосипеди. На много други места (до общината в Тракия и до Баумакс) - надлъжно. Неправилно поставените плочки не създават никакви вибрации и нямат никакъв ефект!!! Надявам се да сигнализирам навреме, защото скоро ще се поставят още много такива плочки на много места!!! Надявам се и сгрешилите да си поправят грешката, след ваше съдействие“

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл:redaktor@trafficnews.bg.

Още новини вижте ТУК

TrafficNews.bg