„Няма нови сведения до този момент. Прави се втори оглед в момента, работим по няколко версии, но не можем да ги оповестим”, заяви пред TrafficNews.bg говорителят на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Убийството на началника на кабинета на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова е извършено професионално, със заглушител. Според една от версиите застреляната вчера 34-годишна жена е била следена, а покушението над нея е било планирано.

В момента се работи по всички версии и не се изключва нито една – от политическо или икономическо убийство, до заплетени лични отношения.

Кметът на Пазарджик Тодор Попов даде извънредна пресконференция преди минути. На нея той съобщи, че Стоянова му е била дясната ръка, но отрече да е отговаряла за общинските сделки. Попов уточни, че началникът на кабинета му е застреляна с пет куршума. ВИДЕО С КМЕТА - ВИЖТЕ ТУК

Припомняме, че убиецът е причакал пиарката на кмета, докато тя паркирала автомобила си. Жената е застреляна с няколко куршума. Татяна Стоянова е шеф на кабинета от 2007 година, когато Тодор Попов печели първия си мандат. Тя беше координатор и говорител на всички основни звена в администрацията на община Пазарджик. Хора от общината я сочат като "дясната ръка" на градоначалника. Убитата дълги година е била журналист. Тя не е семейна и няма деца.

Първата новина - ТУК

TrafficNews.bg