На втора инстанция почти сигурно ще бъдем осъдени. Това заяви Десислава Иванчева пред медиите преди започването на заседание по дело за катастрофа от началото 2018-а, по което тя е свидетел.

По думите й на следващите инстанции няма как да се докаже, че тя е получила подкуп.

Екс кметицата на "Младост" коментира и че се надява да не води предизборна кампания за евроизборите от ареста, тъй като по думите й всички кандидати трябва да имат равен старт и равни права.

По закон обаче съдът не е длъжен на пусне Иванчева, независимо от кандидатурата и за евродепутат. Нужно е само да и бъде осигурен достъп до интернет, както и условия да провежда своята кампания от затвора.

Десислава Иванчева допълни и че бившият PR на общината, а и човекът водил всички кампании за оневиняването й, Петър Кърджилов трябва да бъде законния кмет на район "Младост".

Според бившата кметица всички действия на настоящия и.д. кмет на столичния район Румен Русев трябва да отпаднат.

Иванчева прописа от килията: Змията хапе най-силно, когато умира!Бившата кметица и заместничката й започнаха предизборната кампания

Кошмар за Иванчева, връщат я обратно в Сливенския затворЗащитата й обжалва мярката за неотклонение

Спецсъдът реши: Десислава Иванчева в затвора до 2039 г.Заместничката й Биляна Петрова и Петко Дюлгеров си тръгват с 15 и 12.г.