Един от най-младите строителни предприемачи под тепетата – Иван Пашов продължава да работи на пълни обороти. Той и семейната му строителна компания „Пашов Билдинг Строй“ ще сложат началото на поредната жилищна кооперация от мащабния микроквартал, който инвеститора е проектирал. “Ивон Резиденс 3” ще е третата  жилищна сграда в комплекса и ще разполага с 19 апартамента от различен тип.

И тук ще видим характерния за „Пашов Билдинг Строй“ почерк – луксозно и качествено изпълнение с внимание към детайлите и най-модерните материали. “Ивон Резиденс 3” ще предложи удобна локация - само на 100 метра от бул. Пещерско шосе и 500 метра от Гребния канал на град Пловдив. Местоположението на сградата дава възможност, както за активна почивка сред зеленина, спокойствие и гледка към Родопите, така и близостта на забързаното градско ежедневие. 

Докато Иван Пашов подготвя стартирането на третата си поредна жилищна сграда в район „Западен“, второто бижу от серията “Ивон” вече е на финалната права. До броени дни предстои “Ивон Резиденс 2”, която стартира с първа копка през декември 2019 година, да получи и АКТ 14. Като инвеститор и едновременно изпълнител Иван Пашов е превърнал в свое призвание създаването на модерни и качествени жилищни сгради. Предприемачът споделя, че винаги търси най-новите технологии, материали и начини на работа в строителството.

Поредна иновация, която „Пашов Билдинг Строй“ прилагат в “Ивон Резиденс 2“ е новата шумо и топлоизолационна система за преградни стени на австрийската фирма Винербергер. Самият Иван Пашов е двигателят на всеки един проект на компанията му. За предприемачът е важно да изгради доверие между фирмата и клиентите. За това той е и инвеститор и изпълнител на всички свои проекти.

Пашов казва, че това е най-голямата гаранция за качество, която може да даде. „Аз влагам собствените си средства в сградите ми. Не ползвам банкови кредити или външно финансиране. За мен е важно клиентите ми да знаят това, защото така те са спокойни, когато знаят, че заставам с името си зад всеки етап от сградите ми“ – казва Пашов.

Доказателство за думите на строителя е интересът към сградите, под които стои името на „Пашов Билдинг Строй“ – в “Ивон Резиденс 2” е останал само един апартамент, докато преди първа копка “Ивон Резиденс 3” е разпродадена на почти 50%.

Пашов е на мнение, че икономическата обстановка покрай въведените мерки няма как да пречи на сериозните фирми в бранша, които искат да останат на пазара и сподели, че макар и икономистите да очакват финансова криза през следващите няколко години, това няма да забави проекта му за мащабния микроквартал в район „Западен“.

За повече информация и запитвания може да се свържете с "Пашов Билдинг Строй“ на телефон 0877 777 971 или на мейл pashov-buildings@abv.bg, както и на уебсайта - https://pashov-buildings.com