От какво се нуждае човек, за да прекара перфектната вечер? Хубава музика, качествено уиски, приятна компания и една добра пура. Именно на подобно събитие станаха свидетели пловдивчани и гости на града във вторник вечер в пиано бар „Синатра”.

Подобно грандиозно събитие се проведе за първи път в Пловдив, а именно - Световна премиера на пури. На него присъстваха видни пловдивски бохеми, собственици на заведения, лекари и дори лица от политическата сцена.

Ценителите на качествения тютюн имаха възможност да видят на живо премиерата на юбилейното издание на едни от най-харесваните пури в света - Liga Privada 10 Aniversario Selección de Mercado, както и ексклузивна среща със специалните гости от Drew Estate.

На шоуто присъстваха едни от най-влиятелните имена във фирмата - Едурд Уонг, Кристофър Турко и Рикардо Ортиз, като заедно с тях гостите за първи път дегустираха тази най-нова серия пури. Специално за събитието множеството присъстващи се насладиха на лична среща с харизматичния Педро Гомез - глобалният бранд посланик и говорител на Drew Estate.

Те получиха грамоти за почетни членове на Gentlemen's Club Philippopolis от председателя Красимир Джамбазов.

Пловдив бе избран като част от световното турне на пурите, което преминава и през Турция, Германия, Унгария и Румъния.

За специалната вечер Gentlemen's Club Philippopolis си сътрудничи с Best Cigars България като официален партньор. 

За събитието гостите можеха да се възползват от специален куверт, който включваше премиерната пура + пура подарък, марково уиски, безалкохолни напитки, подбрана специално за дегустацията храна и съпровод на музикантите от бар "Синатра".

На сцената Педро Гомез сподели с гостите на събитието как е извървял пътя от фабриката до мениджмънта и разказа историята на най-добрите пури в света. За него цената не е определяща за качеството на дадена пура и най-важното за доброто изживяване е тя да бъде споделена с приятна компания.

Именно в подобна атмосфера ще се насладите на най-добрите пури, които някога сме правили", каза още Педро Гомез. Той благодари на всички, че споделят тази прекрасна вечер с него и се надява моментът и вкуса на пурите му да останат, защото „най-добрата пура е тази, която никога не се забравя”.

В разгара на вечерта се проведе и специално организирана томбола на Drew Estate за всички присъстващи със специални изненади и много подаръци, включващи дизайнерски пепелници и уникални по рода си запалки.

Пред репортер на TrafficNews Педро Гомез разказа, че е изключително впечатлен от Пловдив и със сигурност ще посети града ново. За краткия си престой тук той е открил много приятели и е обиколил най-красивите места под тепетата. Впечатлен е от архитектурата и от възможността да се докосне до един от най-древните градове в света.

За феновете на пурите той даде съвет всеки да намери „своята” и да я споделя с любимите хора. „Най-важното нещо е добрата компания. За мен няма значение напитката с която се комбинират пурите, всеки може да избере това, което му харесва – от кафе до най-елитните питиета”, каза още Гомез.