В условията на финансова несигурност, драстична инфлация и нарастващи цени кредитните продукти, които предлагаме изцяло онлайн, на стойност до 12 000 лв. се оказват недостатъчни за покриване на финансовите нужди на потребителите. Ориентирани към клиентите, стремящи се да отговорим на техните нужди, новите реалности и инфлацията, увеличихме кредитния лимит на кредитния ни продукт „банков кредит онлайн“ и нашите нови и настоящи клиенти могат да се възползват от Кеш онлайн на стойност до 15 000 лв. – сума, достатъчна, за да задоволи финансови нужди от различно естество и да позволи на потребителите да осъществят целите и плановете си. Кредитните ни продукти, отпускани онлайн, имат и други ценни предимства.

Предимства на Кеш онлайн

1. TBI Bank предлага изцяло дигитално кандидатстване, лесно и бързо, без необходимост от посещение на банков клон. За минути получавате одобрение на молбата си за кредит, без да е необходимо да напускате дома си. Получаването на средствата след одобрение на молбата за кредит също е бързо и се осъществява по най-удобния за потребителя начин.
2. Професионално обслужване, подготвени консултанти, които са на ваше разположение, за да ви помогнат в избора ви.
3. Кредит от банка с история, доказала своята прозрачност и грижа за клиента.
4. Кредит без поръчители, без изискване за доказване на дохода.
5. Бързо и лесно погасяване на кредита по най-удобния за вас начин. Предлагаме множество начини за плащане на месечната вноска, от който да изберете най-удачния за вас.
6. Кредитен калкулатор, достъпен на сайта ни, с помощта на който лесно да изчислите месечната си вноска при различен размер и срок на кредита. Това ще ви позволи да изберете срок, при който месечната вноска ще отговаря на финансовите ви възможности и доходите ви и няма да затрудни бюджета ви.
7. Иновативно и удобно мобилно приложение, позволяващо следене и управляване на кредитите онлайн, плащане на вноските и теглене на допълнителна сума. С негова помощ няма да закъснеете за плащането на вноска по заема си, поради невнимание или защото сте забравили за нея. Приложението дава възможност да погасявате вноските си през мобилния си телефон.
8. Застраховка на кредита, която TBI Bank предлага ви гарантира, че няма да попаднете в трудна финансова ситуация при непредвидени неприятни събития. Застраховката гарантира финансовата ви сигурност и спокойствие, като застрахователят покрива задължението изцяло или частично при настъпило застрахователно събитие – временна нетрудоспособност, дълго болнично лечение, загуба на работното място. Предлагаме и застраховки за кредитни продукти, отпускани на потребители на възраст над 66 години, за да осигурим спокойствието им.