Бъдещи булки сами ще изработват поканите за сватбите си на крафт работилница по време на изложението Weddings & Events Expo 2018 в Панаира в Пловдив. То ще се проведе на 27 и 28 януари. В панаирните палати ще се представят над 60 фирми от Пловдив,  София, Бургас, Варна, Хасково, Русе и други градове.

Сватбени агенции, флористи, сладкари, ювелири, стилисти, винарски изби, ресторанти, фотографи, видеографи, водещи на тържества, производители и търговци на артикули за украса и забавление ще демонстрират актуалните тенденции. Участниците ще сътворят  истински празник на красотата, стила и романтиката.

Бъдещите младоженци ще могат да се срещнат на едно място с всички професионалисти, които ще направят тяхната сватба уникална, и да оптимизират бюджета си с отстъпките и пакетните оферти, предлагани по време на изложението. Информация за процедурите при сключване на граждански брак ще се дава на щанда на Общинското предприятие „Радостни обреди”-Пловдив.

Експозициите ще са полезни и за онези, на които предстои да организират лично или корпоративно тържество по различни поводи. Участниците ще покажат оригинални идеи за аранжиране на пространството,  детайли за интериора, варианти за кетъринг и други услуги.Очакват се над 5000 гости след големия успех на първото издание на изложението.Щандовете ще бъдат разположени в палата 7 на панаирния комплекс в Пловдив. Те ще бъдат отворени през двата дни от 10 до 18 ч., а входът за всички е безплатен.