Привлекателни имоти за  живеене и инвестиция в Пловдив?  Представяме ви селекция от двустайни апартаменти в новите комплекси на града. Отбележете любимият си и звъннете на тел. 0876797979.

 

  1. Икономичен и практичен

Започваме с предложение за двустаен на втора линия на Пещерско шосе, в близост до другите два вече завършени проекта на Пимк – Западен 1 и Западен 2.

Апартаментът е с много добро разположение на стаите – антрето разделя спалнята и кухнята, а банята е в непосредствена близост до спалнята. Трапезарията и всекидневната са  обширни и светли – за това помагат големите прозорци и връзката с терасата. Разположението способства за отделянето на трета стая - кухненския бокс може да се отдели от всекидневната с преграда, която може да е стъклена, за да не се губи естествената светлина.

 

Цената на апартамента е 35 882 евро. При интерес се свържете с нас на тел. 0876 797979.

 Лукс на високо

Представяме ви двустаен в Широк център. Локацията е привлекателна и широко търсена – между бул. Марица и бул. 6-ти Септември, в близост до река Марица.

Апартаментът привлича с обширната си тераса – 13,50 квадрата, разположени на последния 11-ти етаж на сградата. Разкрива се страхотна гледка, която не е скрита от други сгради наоколо. Терасата свързва спалнята и всекидневната и създава усещане както за уединение, така и за пространство.

 

 

Цената на апартамента е 50 869 евро. При интерес се обадете на тел. 0876797979.

 Инвестиция в бъдещето

Представяме ви двустаен в Тракия,  който е идеален както за лично ползване, така и за инвестиция. Намира се на Асеновградско шосе, в близост до Happy, Homemax и Lidl.

Разположен е на 6-ят етаж и гледа към вътрешният двор, който е добре поддържан и озеленен.

Предимството на апартамента е,  че банята е с проект за вана. Има ъглова тераса, която е подходяща за малка външна маса.

В случай, че си търсите двустаен с инвестиционна цел, Traffic  Properties може да поеме работата от строително-довършителните дейности, през обзавеждането, до менажирането на имота, дори и да се намирате в друго населено място.

Цената на апартамента е 44 091 евро. При интерес, се обадете на тел. 0876797979.

  Уединение и пространство

Един от най-привлекателните двустайни е в квартал Южен  – разположен на 4-я етаж от общо 4, с площ от 94,75 кв. м. Този апартамент  е идеалният избор за хора, които обичат уединението. Разположен е в комплекс с ниски сгради с малък брой апартаменти в тих и спокоен под-квартал.

Към спалнята има гардеробна, а в самата спалня има място за допълнително съхранение. Окото привличат и двете тераси – една, водеща към спалнята и една водеща към всекидневната.

Цената на апартамента е 76 919 евро. При интерес се обадете на тел. 0876797979.

 

Можете да разгледате още обяви на сайта https://trafficproperties.bg/

 TRAFFIC PROPERTIES е част от водеща корпорация, която включва компании, работещи в сферата на охранителната дейност, комуникациите, транспорт, развлекателен бизнес, медии. Агенцията се занимава с посредничеството и консултирането при покупко-продажби на имоти, отдаване под наем, строителство, консултантски услуги, пазарни анализи и други услуги, свързани с имотния сектор. Наред с това компанията предлага съдействие при отпускане на кредити, като работи с Българо Американска Кредитна банка, Банка Уникредит и Райфайзенбанк. TRAFFIC PROPERTIES предлага актуални оферти и разполага с голяма база данни от имоти и купувачи, както и подробна информация и снимки от всички оферти. Агенцията осигурява и всички услуги, необходими на клиента: проект за интериорни решения, изпълнение на довършителните дейности, домоуправа и менажиране на имота, ако е закупен с инвестиционна цел. Подробна информация и консултации можете да получите на тел. 0876797979.