Есенният технически панаир е най-важното събитие в Пловдив в края на септември и привлича в града бизнес посетители и обикновени потребители отблизо и далече. Един от акцентите на 74-тото издание на изложението е енергийната ефективност във всичките и разновидности. В тази насока от фирма Викиват ООД определено има какво да предложат на посетителите на панаира, а и на клиентите си в онлайн магазина vikiwat.com и в търговската база на ул. Мостова 3.

Фирмата е ексклузивен представител на една от най-бързо развиващи се марки в областта на LED осветлението – Braytron. Популярната марка разполага със супер енергоспестяващи LED решения за много широк кръг от приложения – дома, офиса, градината, гаража, търговски обекти, обществени сгради, индустриални помещения и още и още. Сигурен начин да спестите прилична част от сметката си за ток е да подмените остаряло осветление, с модерно LED такова. Във Викиват ще откриете както различни видове LED лампи, лунички и тръби, които да поставите в осветителните си тела, така и цели светодиодни решения, като панели, плафони, аплици, прожектори и различни по вид и предназначение влагозащитени осветителни тела.

LED осветлението далеч не е единствената област, в която Викиват са силни. Модерният и функционален онлайн магазин vikiwat.com разполага с огромен асортимент от продукти в областта на електрониката и електротехниката – от електронни компоненти, през потребителска електроника и електроматериали до професионално оборудване, измервателни уреди и инструменти. Накратко - всичко свързвано пряко или косвено с думата електро. Благодарение на ексклузивното представителство на редица реномирани марки и на богатия асортимент от продукти, цените на голяма част от артикулите са без конкуренция.

Сайтът на Викиват е сред най-успешните електронни магазини в България с над 25000 продукта от над 200 производителя, реални отстъпки до -80%, цялостни решения за домашния майстор и безплатна доставка в града. Заслужава си да се види, ако предпочитате да си спестите време в обикаляне на магазините в града. Качествата му се доказват и извън пределите на страната – продажбите в редица държави от европейския съюз нарастват ежегодно. Сериозна заслуга за успеха на сайта, а и на физическия магазин в Пловдив, имат специалистите от фирмата, които осигуряват изключително високо ниво на обслужване на клиентите чрез компетентност и висока квалификация.

Фирма Викиват не престава да се развива активно и да търси партньори и дистрибутори за разширяване на търговската си мрежа в страната. За целта е разработена специализирана бизнес програма Викиват Про, която улеснява контакта и заявките на желаещи партньорство фирми и търговци. Условията може да откриете в сайта, в офиса на ул. Мостова 3, Пловдив, или на щанда на компанията на панаира.

Ако сте заинтересувани от ефективно и икономично LED осветление, от богат асортимент продукти в областта на електрониката и електротехниката, или просто се чудите къде да се разходите, посетете щанда на Викиват в палата 10 на Международния технически панаир Пловдив, който се провежда от 24-ти до 29-ти септември в панаирното градче. В случай че се интересувате от дистрибуторската програма непременно посетете изложението или сайта на компанията.