Какво по-голямо удоволствие има от това да си купиш нов дом? Разбира се, да получиш и подарък към покупката. И то не какъв да е, а специален. Късметлиите ще бъдат клиентите на пловдивската компания "Стройко Лукс", които до 31 май ще си изберат дом в новостроящия се комплекс  CASA MIA. На зеления "остров", който се намира на границата на Кючук Париж и Остромила  ще има  7 жилищни секции на 4 етажа с общо 123 апартамента и 24 градски къщи на 2 или 3 етажа.  И всеки, който в периода на промоцията,  си купи жилище в комплекса, ще има удоволствието да прекара невероятен уикенд в Arte Spa&Park Hotel – Велинград. 

Хотелът бе обявен за  „Най-добър петзвезден СПА хотел"  за 2017  и 2018 г.  в годишните награди на Българската хотелска и ресторантьорска асоциация /БХРА/. Резервациите в един от най- изисканите хотели се правят месеци напред, а гостите на 5-звездния комплекс, които веднъж вече са се насладили луксозния СПА -център и невероятната панорама, не могат да устоят на изкушението да се връщат отново. 

Релаксът сред елховата гора на Родопите няма да липсва на обитателите на CASA MIA, тъй като жилищния комплекс предлата пространство, зеленина, свободни места за паркиране, просторни помещения, спокойствие. И, разбира се, прекрасна гледка към Родопите. 

Къщи като на "Оринжд Каунти" и "Бевърли Хилс" никнат в привлекателните зони на ПловдивCASA MIA съчетава спокойния дух на Средиземноморието с удобствата на града

Проектът е на едно от най-реномираните пловдивски архитектурни бюра  „RT consult”, които са избрали типичния средиземноморски стил като визия. Елегантните къщи са с дъгообразни сводове – тип арки, и с характерен елемент с ковано желязо и колони. Използвани са травертин и керемиди, също характерни за средиземноморския стил в архитектурата. Цветовото решение е в меки тонове – кафяво, бежово и мляко, които прекрасно контрастират на зелените площи в имота.

За разлика от ограниченията, които налагат градските комплекси, там имотът позволява повече пространство. Апартаментите се състоят от просторна дневна с трапезария и кухня, една, две или три спални, бани с тоалетна, тераса с гледка към вътрешен двор.

На входа на всяка сграда е поставена система за контрол на достъпа, асансьори, а вътрешнопарковото пространство е решено в богата висока и ниска растителност, заобиколена от живописни зеленина, детска площадка и площ за спорт.

Всеки апартамент разполага със собствено паркомясто или гараж. Първото ниво на градските къщи се състои от дневна зона с камина, трапезария и кухня, с директен излаз към веранда или заден двор.

Второ и трето ниво на къщите е заето от три или четири спални, функционално оборудвани с необходимите санитарни и гардеробни помещения и тераси.

Пътната инфраструктура към комплекса вече е изградена и има бърз достъп както до сърцето на града, така и до Окъловръстното шосе.

Цената на квадратен метър на апартаментите е промоционална – 590 евро за квадратен метър. При къщите квадратният метър е 700 евро. Първата от секциите вече е с Акт 14, като строителните дейности се движат с бързи темпове.

Тя трябва да бъде завършена през юли. Първите къщи ще бъдат готови в началото на следващата година.

Повече информация за комплекса можете да получите на тел. 0879040404.