Да живееш с родителите на съпруга /или съпругата си/ има както предимства, така и недостатъци.  Отношенията свекърва – снаха в много случаи се превръщат в класически хорър,  а липсата на лично пространство може да се окаже пагубно за едно младо семейство. От другата страна на везната обаче са предимствата – помощ в домакинството, помощ при отглеждането на децата,  винаги топла и вкусна храна, без да ви се налага да прекарвате часове пред печката. И трите автоматично увеличават свободното време, с което разполагате. А емоционалната близост с родителите не е за пренебрегване.

Възможно ли е едно семейство да ползва предимствата от съвместен живот с по-възрастното поколение, но без да е необходимо да се съобразява 24 часа в денонощието с тях?

Такава възможност представлява покупката на имот в новостроящия си комплекс CASA MIA, който се намира на границата на Кючук Париж и Остромила, откъдето се открива невероятна гледка към Родопите.

Концепцията на CASA MIA е извънградски комплекс, където в голям терен се разполагат къщи и апартаменти, които съчетават  спокойствието на извънградска къща с удобствата на големия град. Проектът заема парцел от 13 500 кв. м и е с РЗП 23 750 кв. м. Благодарение на ниската плътност на застрояване, архитектурния си дизайн и добрата си ориентация, комплексът предлага спокойствие и комфорт на бъдещите си обитатели.

Семействата, които искат да живеят близо до родителите си, могат да комбинират покупката на къща и апартамент, като инвестицията в два имота ще им донесе и голяма отстъпка.

Вариантите, между които могат да избират са  7 жилищни секции и 24 къщи. 123- те апартамента са  разположени в сгради  на 4 етажа. Средните квадратури на жилищата са от 48 кв. м до 125 кв. м. В терена са планирани общо 24 градски къщи на 2 или 3 етажа, с квадратури от 144 кв.м до 320 кв. м. Към всяка къща е предвиден гараж, веранда и собствен двор.

Елегантните къщи със средиземнороска архитектура  са решени в меки тонове – кафяво, бежово и мляко, които прекрасно контрастират на зелените площи в имота.

Апартаментите се състоят от просторна дневна с трапезария и кухня, една, две или три спални, бани с тоалетна, тераса с гледка към вътрешен двор. Всеки апартамент разполага със собствено паркомясто или гараж. Първото ниво на градските къщи се състои от дневна зона с камина, трапезария и кухня, с директен излаз към веранда или заден двор. Второ и трето ниво на къщите е заето от три или четири спални, функционално оборудвани с необходимите санитарни и гардеробни помещения и тераси.

Всяка сграда е със система за контрол на достъпа

Пътната инфраструктура към комплекса вече е изградена и има бърз достъп както до сърцето на града, така и до Околовръстното шосе.

Цената на квадратен метър на апартаментите е промоционална – 590 евро за квадратен метър. При къщите квадратният метър е 700 евро. Първата от секциите вече е с Акт 14, като строителните дейности се движат с бързи темпове.

Тя трябва да бъде завършена през юли. Първите къщи ще бъдат готови в началото на следващата година.

Повече информация за комплекса можете да получите на тел. 0879040404.

Покупката на жилище в комплекс CASA MIA до 31 май носи и специален подарък - уикенд за цялото семейство  в Arte Spa&Park Hotel – Велинград. 

 

 

Избираш къща в CASA MIA - получаваш подарък - уикенд в Arte Spa&Park HotelКлиентите могат да се възползват от атрактивната оферта до 31 май