Съвсем новият Хотел Галерия 37 за кратко време се превърна в място, което е силно предпочитано от звезди със светонва значимост. Хотелът е част от световноизвестната верига Best Western, попадащ в най - високият и подбранд - Premier Collection. С аурата на новия пет звезден хотел Под Тепетата - Галерия 37, пленява с уникалната си концепция - галерия, която включва картини и скулптори в оригинал на най - големите български художници и артисти - Емил Стойчев, Павел Койчев, Кольо Карамфилов, Енчо Пиронков, Румен Жеков, Светлин Русев.

Хотелът разполага с 11 диназйнерски, бутикови стаи, които умело съчетават историята и миналото, преплетени с удобствата на модерното. Направен по последни стандарти, Галерия 37 притежава всички удобства, готови да задоволят и хората с най - големи изисквания и изтънчен вкус.


Разположен на “входа” на Античния театър Галерия 37 се превърна във фаворит в избора на Маестра Райна Кабаиванска. Примата на българската и световна опера, която е кавалер на Ордена на Италия, пет пъти отличавана като най - популярна личност на Италия и два пъти за Музикант на годината на Апенините, гостува в новата перла в короната на Стария Град. Тя бе почитен гост на своята ученичка Виктория Йео играеща главна роля в операта Мадам Бърерфлай част от програмата на Opera Open 2020 Пловдив. Самата Йео има зад гърба си изяви в световноизвестните „Метрополитън опера“ в Ню Йорк, „Ла Скала“ в Милано, Виенската опера, Националната опера на Париж, „Театро Реал“ в Мадрид, Римската опера, Операта в Цюрих и др.

Преди буквално няколко дни екипът на друга наша светоноизвестна оперна прима Соня Йончева, която подари на Пловдивчани удоволствието да я гледат на живо, бе гост на Галерия 37. Посетила новия хотел с майка си, г-жа Йончева заедно с колоритния български журналист Георги Тошев и мениджъра си Атанас Маев, изказаха страхотните си впечатления от базата и екипа на новия хотел в Стария Град.  Божидар Божкилов, който зад гърба си вече има участия в галаконцерта "Монсерат Кабайе" в Сарагоса, "Ла Скала” галаконцертите в "Театро Филармонико" във Верона и в концертната зала на Марински театър също бе част от гостите на Галерия 37 взимайки участие в коценрта на голямата Соня Йончева.


Впечатление прави и посещението на скулптора Павел Койчев, който цели три дни се любуваше на собственото си проозведение “Бродещият” от 1979 г. , позициониран буквално на входа на арт хотела.

Голямата Силвия Кацарова също ще отседне в хотела съвсем скоро.