Не са много местата в Пловдив, където можете да организирате  големи събития от различен тип  - от рожден ден  до фестивал.  И всяко от тях да притежава неповторима визия и дух.  Подготовката на ивент  от такъв  мащаб изисква  не само подходящо пространство, но и сериозна професионална подготовка. Защото всеки детайл е от значение, а  всяко събитие  носи своята специфика.

Открита само преди 2 месеца, екипът на залата за събития Etra Hall, вече показа, че е готова за различен вид предизвикателства – както за организацията на големи тържества - юбилеи и сватби, така и провеждането на дневни фирмени презентации,  работни срещи,  конференции, обучения  до сватбено изложение, продължило цяла седмица.

Etra Hall разполага с капацитет от 400 места, оборудвана със сцени, осветление, проектор 185 инча, машина за  пушек, машина за конфети и пиро ефекти.

Пловдивските двойки, които се довериха на Etra Hall , останаха впечатлени от подготовката  и декорите, които предлага залата.  Освен богатия асортимент от сватбени менюта, младоженците могат да разчитат на впечатляваща украса, тематична сватбена торта, цветя, фото/видео оператор, DJ.

Залата е подходяща за изнесени ритуали, а  огромният паркинг е  на разположение на гостите , които са с автомобили.

Екипът на Etra Hall  има опит в организацията на коктейли, презентации,  работни срещи и други корпоративни събития. Близостта на нощните клубове  - W Garden , Bushido и Planeta Payner Club by Onyx са предпочитан вариант от участниците в тези събития, тъй като могат да разпуснат след приключване на деловата програма.

Голяма IT компания се довери на Etra Hall за един от основните си ивенти.

 

В края на януари Etra Hall  бе домакин и партньор на 4-та национална Bridal Fashion Week & Awards!  В продължение на седмица  професионалиста от бранша  обменяха опит и идеи, а всеки заинтересован можеше да получи консултация за сватбеното си тържество. Организаторите останаха впечатлени от перфектната организация на събитието и оцениха потенциала на залата.

Броени месеци остават и до едно от най- очакваните събития в града – абитуриентските балове. Залата е подходяща както за провеждане на бал и е далеч по – модерна и функционална от много  от хотелските ресторанти, които  пловдивските гимназии ползват още от времето на социализма.  Организаторите препоръчват и вариант за станалите традиционни изпращания на абитуриенти  с парти „ПРИЯТЕЛИ” , в което близки приятели или съученици – зрелостници празнуват заедно със семействата си . Вариантът , според тях, е доста по-бюджетен от наемането на ресторант. А опциите за тематично или нестандартно парти са несравнимо повече.