Пекарна за сладкиши Chochko в сърцето на Пловдив освежава лятното си меню с уникални предложения. Тя предлага комфорт и простор на гостите си с гледка към Цар-Симеоновата градина. Локацията му в самото начало на Главната улица го прави удобно, както за семейства с деца, така и за големи приятелски компании.

Сградата, в която се намира Chochko, няма как да ви остави равнодушни. Реставрираната синя къща е запазила автентичния дух на Пловдив. Построена в началото на миналия век, тя е била домът на мецената и една от най-знаковите за града личности Димитър Кудоглу. Това силно въздействие се усеща и до днес и е причина Chochko да се погрижи да не забравяме историята ѝ.

В менюто е поместена специална страница за Кудоглу и приноса му към Пловдив. То ще ви изненада с класически или модерни ястия от България и Европа. Това лято богатият асортимент от торти и сладкиши на Chochko е допълнен от десетки други кулинарни изненади.

Ще откриете свежи предложения за брънч - Английска закуска и Яйца бенедикт. На място се приготвят ефектно поднесени бъркани, пържени и поширани яйца.

В менюто им е отделено място и за вкуса на детството. Него ще преоткриете в чиния топли мини палачинки, мини мекици или пържени филийки с домашно приготвено сладко.

Денят в Chochko продължава със свежи предложения за обяд. Глазирано фермерско козе сирене със сироп от бъз, Веган Супер Стар салата и Кралска салата с пушена сьомга ще ви накарат да заложите на тях - без значение дали бързате да хапвате в обедната си почивка или прекъсвате разходката си по главната.

В менюто на Chochko има вариант и за онези, които са истински гладни. Заситени ще се почувствате с порция авторски Бургер Чочко с хрупкави пържени картофи, гриловани наденички, крънч пилешки хапки и други изкушения.

 

Chochko не е помислил само за хапването. През топлите летни вечери може да се разхладите със студен чай с малина и хибискус, свежи смутита, шейкове или богат асортимент от домашни лимонади. В коктейл листата им има майсторски приготвени Аперол шпритс и Кампари. За ценителите е подготвена и специална селекция от вина, бири и аперитиви.

 

Кухнята на Chochko предлага храна за дома или офиса. Заведението работи всеки ден от 8:00ч. до 23:00ч..