Навършва се една година от отварянето на първия за Пловдив магазин от бужутерийната верига Goto Jewellery and diamonds. Поводът бе отбелязан със специално събитие - коктейл, с акцент ексклузивната линия бижута Goto by Poli Genova, представена лично от авторката им - невероятната Поли Генова.

Колекцията „Goto by Poli Genova“ е резултат от интензивната работа на Поли Генова и екипа на Goto в продължение на две години. Изпълнителката лично се среща с дизайнера на бижута Джани Скаполатело, когото тя и GOTO избират заедно. Поли и Джани заедно измислят всеки детайл от селекцията бижута в ателието му в Неапол.Те носят посланието „Nata per brillare“ или на български – „Родена да блести“, което е отражение на многото образи на Поли. Не само като звезда на сцената, но и като майка, жена и бунтарско момиче, променящо стереотипи.

Само в магазина на марката в Пловдив Плаза Мол през първата седмица на ноември месец почитателите на бранда ще могат да се възползват от впечатляващи отстъпки на едни от най-големите марки бижута, част от портфолиото на GOTO като Carrera y Carrera, Giovanni Raspini, Disney, Philipp Plein, Cerruti и мн. други.