Повод за радост имаше фолклорния изпълнител Здравко Мандаджиев, преди няколко дни. На 2 юни, неговият син – Димитър отпразнува рожден ден и навърши цели три годинки. Този специален ден семейството отбеляза с голямо детско парти в популярния пловдивски ресторант Тони 2000, а преди това изпълнителят сподели радостта си и с почитателите си, като написа трогателно послание във Фейсбук:

“То е слънчице! Наричаме го така, защото стопля дните ни и ги изпълва със светлина! То e съкровище! Казваме му така, защото е най-безценното нещо в живота ни и нашето най-голямо богатство! Наричаме го и Любов наша, защото с всеки изминал ден изпълва цялото ни същество с толкова любов и смисъл! То е щастие, защото ни кара да се усмихваме всеки ден и ни дава ентусиазъм да живеем! Честит рожден ден, Димитър! Обичаме те!“, написа Здравко Мандаджиев в своя профил във Facebook.

Той споделя, че това, което със съпругата му пожелават на сина си е най-вече да е здрав, все така жизнерадостен и да има много късмет в живота, пише planeta.tv

“Митко много обича да слуша народна музика, обича да танцува и да пее. С много песни и танци премина и тържеството, а Митко бе в центъра на купона, така че като нищо може да продължи по моите стъпки и да се занимава с музика“, сподели с радост изпълнителят на “Пайнер“.

Съпругата му, Ради Мандаджиева, също не пропусна да публикува снимки с послание за празничния ден на своята любима рожба.

Снимки: Фейсбук