Есента обгърна Пловдив, температурите се понижиха, но не и настроението на пловдивчани! Една от причините за това е горещата седмица в W Garden. С не едно и две партита клубът ще загрее страстите в града. Седмицата започва с черно парти с лошото момче на хип-хопа F.O., продължава с латино страсти в четвъртък, а през уикенда предстои яхтено парти!

F.O. ще стане поредният звезден изпълнител в тематичните партита „Ваck 2 Black” във вторник вечерта. Михаил Митев е всестранно развит музикант - освен певец, той е и текстописец, композитор и дори музикален продуцент. Започва да се занимава по-сериозно с музика през 2012 г. в легендарната бургаска хип-хоп групата „Нокаут“. Малко по-късно се запознава и започва съвместна работа с бургаския лейбъл "056″. Сериозен прогрес върху кариерата му оказва парчето „BIG MEECH“, записано съвместно с варненския рапър Dim4ou.

F.O. се превърна в любимец на публиката с песента „От вчера”, а един от последните му хитове „Не съвсем” заедно с половинката му Пеева, не спира да се върти по родните радиостанции!

За първи път под тепетата през уикенда пловдивчани ще могат да се насладят на яхтено парти. W Garden се преобразява и в събота и неделя уникална яхта ще акустира до басейна в клуба. Девойките от W Ladies също са се подготвили със специална хореография, която ще върне гостите на заведението към морските моменти.

В петък вечер гост на W Garden ще бъде обичаният от пловдивчани диджей Сава.

Диджеят започва своята кариера още през 1990 година и от тогава не спира да прави само хитове. Феновете му са от цял свят, а парчетата му се слушат в едни от най-култовите дискотеки. Той е работил с изпълнители като Irina Rimes, Faydee и още много звезди. Dj Sava няма нужда от повече представяне, тъй като името му говори достатъчно за него – той отдавна е утвърдил славата си и е доказал, че е номер 1.

Ето и снимки от уникалното представяне на диджей Volcan Usa в клуба: