Благой Георгиев се разтопи от мило послание, адресирано към него от дъщеричката му Йоана. Милите думи развълнуваха не само футболиста, но и неговите фенове, които реагираха с възторг към написаното от малкото момиченце.

"Много, много, ама много те обичам, мацинка!" - написа Благой в свой отговор към Йоана. 

Йоана е първото дете на Благо от връзката му с гимнастичката Христина Витанова. Йоана има по-голям брат Давид и по-малък полубрат - Елай.

В момента, Благой Георгиев очаква четвъртото си дете от родната плеймейтка Златка Райкова, която вече не крие наедрялото си коремче. Златка е бременна в петия месец, като се очаква звездното бебе да се появи на бял свят през месец септември. 

Златка показа бременно коремче на плаж в СолунСлед Халкидики, плеймейтката и Благой Георгиев продължават с почивката в съседна Гърция

Бившият футболист сподели пред "24 часа", че годеницата му се чувства добре и всичко с бременността ѝ е наред. Те вече мислят за име на детето, но дори и да се спрат на такова, предпочитат да го запазят за себе си и да не го издават пред пресата. Благо издава, че засега сватба няма да има, защото са се фокусирали върху раждането на бебето.

Златка и Джийзъса със собствено стихотворение. И настанаха коментарите"Златните ми коси, ще лежат на едни мъжки татуирани гърди", реди рими плеймейтката