Едни от най-одумваните риалити звезди Златка Райкова и Благой Георгиев за пореден път изненадаха последователите си.

Този път звездната двойка реши да публикува стихотворение, което има за цел да опише техния щастлив съвместен живот. 

Ето и творбата на Златко и Благо без редакторска намеса:

"Пари от тиви риалити, превърнати в метри квадрати, нейде из софийските вип покрайни, с изглед към двете близки планини, докато вие от жълтите медии лапате мухи. Тук златните ми коси, ще лежат на едни мъжки татуирани гърди. Блага вест си нося с мен в апартамента ми, който вече е пременен. Басейн и камина с комина има в моята градина. Тревички, брезички, борчета, пчелички сутрин виждам вместо онези в центъра сгъчканите всички. Днес сме двамина, утре трима, квадратни метри има, затова може и да станем четирима. Било далече казваш ми, но ето че броиш до три и хоп, в София си вече ти. Тук района е популярен с въздух чист и прохладен. От Бояна хвалиш ми се, че си, но къв богаташ си тогава ти, щом смога на покрива ти седи".

Римите, с хаштаг #Модерноедасечете, за минути набраха огромна популярност, като подигравателни коментари не липсваха.

"Това е реклама поднесена по различен начин. Нямам против коментарите на всеки един", написа по-известната с прякора "Русата Златка" след серия присмивания от последователите й.

Припомняме, че плеймейтката е бременна в петия месец, като се очаква звездното бебе да се появи на бял свят през месец септември. Това ще бъде четвърто дете за Благой и първо за Златка. Футболистът има момче и момиче от гимнастичката Христина Витанова и още едно момче от Есмер Омерова.