Любимият клуб на пловдивчани става на 3 години! Тази седмица W Club ще отбележи рождения си ден с шумно и запомнящо се парти. На едно място ще се съберат едни от най-добрите диджеи у нас. Все пак е празник и трябва да се отбележи подобаващо. Това са три години, изпълнени с много партита и незабравими емоции. Клубът успя да остави отпечатък в стотици пловдивчани, а на сцената се качиха едни от най-емблематичните имена в клубната музика в Европа.

И на тях определено има хареса и се връщаха отново и отново, за да зарадват пловдивската публика. Партито по случай рождения ден на клуба започва още от петък вечер – зад диджейския пулт ще се качат Маscota, D-Trax, а заедно с тях в програмата ще се включат MC P и MC Mickey. Всички те гарантират с имената си, че нямам как да има и един човек, който да скучае в заведението.

Всеки от тях е със своя неповторим стил, който няма как да се сбърка. Стилът, върху който Mascota създава своите сетове, например, може да се определи като много импулсивен, енергичен и мелодичен, смесвайки deep, funky, groove и tech звучене.

Партито по случай рождения ден ще продължи и в събота, когато за доброто настроение на посетителите ще се погрижи диджей Tony.

Тази вечер в клуба пък ще редят рими Qvkata DLG и Madmatic. Нямам как да не чуем песни като „Фаворитът”, „Пожарогасител” в изпълнение на Явор, както и дуетната му песен с Madmatic – „Писма”. Варненският рапър пък ще зарадва публиката с песента си „Евакуация”. И всичко това ще бъде само подгрявка за уикенда…

Вижте и как избухнаха пловдивчани, по време на участието на чаровната Тита: