W Club стартира зимния сезон с обновена визия! Голямото откриване е в петък вечер с известния диджей Pascal Junior. Трескавият ремонт кипи вече от няколко дни, като в петък клубът ще отвори врати напълно преобразен. Освен на нова визия пловдивчани ще се насладят и на уникална програма, като стартът на зимния сезон ще бъде даден още в петък от хитовия изпълнител.

Pascal Junior  е любимец на лондонската публика. Името му нашумя и в цяла Европа след песните „She likes it” и „Don’t slow down”, a в началото на годината разтърси музикалните класации с хита “Holdin’on”. Последната му песен има повече от 7 милиона гледания в You Tube. Специално за откриването входът на събитието е свободен.

Нови емоции очакват пловдивчани и в събота вечер! Партито ще ви убеди, че зимните вечери могат да бъдат също толкова горещи, колкото и летните. На диджейския пулт ще застанат диджеите Seven & Karo! А девойките от W Ladies са подготвили специално шоу!

Хелоуин също наближава! Вечерта на вещиците и вампирите е във вторник на 31 октомври. Специален гост в W Club за празника ще е Тита! Певицата е любимка на пловдивчани още след участието си в „X Factor”, като част от групата на „Sweet 16“. Малко след това стана и първата певица на Криско в Adamand Records.

В клуба ще зазвучат хитовете „Вуду кукла” и „Късай”, а украсата за Хелоуин направо ще ви смрази дъха…

Ето и снимки от разтърсващото парти в петък вечер заедно с диджей Таркан...