Много изненади и невероятни летни емоции очакват пловдивчани в любимия на всички клуб W Club. Наближаващите горещи дни идват с култови вечери, нова и зашеметяваща визия и обещание за незабравими нощи.

След усилен ремонт, клубът ще отвори врати на 18 май с участието на световноизвестния диджей Таркан, който подготвя взривяващо парти!

Новият сезон, който ще бъде открит в петък, обещава и куп изненади. Едно от най-посещаваните пловдивски заведения ще впечатли всички посетители с нов и свеж интериор, който ще затвърди класата на заведението.

И тази година, специално за партито ще дойде диджей №1 в Турция – Таркан! Той е сред най-обичаните чуждестранни диджеи у нас, а през последните години присъства постоянно в класацията топ 100 на електронната денс сцена на планетата.

Носител е на престижното отличие „Диджей номер едно” в родната си Турция цели три години поред. Също така е единственият турски диджей, попадал в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine.

В събота пък посетителите на клуба ще имат възможността да се раздадат на макс с уникалния Дж Тони!

W Club вече подготвя и невероятна  програма с много изненади за предстоящите  абитуриентските балове, които ще бъдат повече от специални! Най-доброто тепърва предстои!

Ето и снимки от взривяващото парти с хитовия изпълнител Криско в W Club през изминалия петък, когато той отбеляза и своя рожден ден: