След грандиозното парти за откриване на зимният сезон в W Club, любимият клуб на пловдивчани подготвя десетки изненади за посетителите си за Хелуин. На 31 октомври нощният клуб ще се преобрази напълно и ще посрещне гостите си с взривяващо парти. Зомбита, вещици, вампири ще се насладят на невероятната емоция на празника.

Специално за повода градуса на купона ще бъде вдигнат от звездата Тита.

Наричат младата изпълнителка „звездата на Криско”, тъй като рап певецът я продуцира и направлява в кариерата.

Тита нашумя след участието й в „X Factor”, като част от групата на „Sweet 16“. През 2016 тя тя работи като модел във Fashion Group Megz. Преди повече от два месеца тя бе обявена като първата певица на Криско в Adamand Records.

Момичето от Силистра стартира своята кариера с уникалния хит „Вуду кукла”. В клипа заложи на секси имидж, а парчето е изцяло авторско дело на Криско.

А балета на клуба ще ви накара да се почувствате на парти от световно ниво!

Тези, които празнуваха миналогодишния Хелуин в W club, вече са запазили места и нямат търпение отново да отбележат празника в заведението.

Ето и един от последните хитове на Тита: 

Мега партитата не свършват до тук. Още в сряда сцената на W club ще бъде разтресена от Marten Roberto и Trombobby . Известният диджей и телевизионен водещ ще нагорещи атмосферата в любимия клуб. Мартен ще застане зад дековете, като към него ще се присъедини и тромбониста TromBobby, добре познат от феновете от фънк формацията SouthWick.

Мартен започва да се занимава с музика на 13 години, като в момента е част от клубния живот на България като един от най- прогресивните диджеи, занимващи се с фънк, диско, ню диско, буги, броукън бийт и дийп хаус.

TromBobby или Божидар Василев, както е истинското му име, е част от SouthWick - банда със завладяващо сценично присъствие, съвременен звук и собствен поглед върху фънк музиката.

Не пропускайте и специалното участие на хип-хоп легендите от група Ъпсурт. Рап звездите ще изпълнят най-големите си хитове за пловдивчани този петък. Пловдивчани ще чуят най-големите хитове на групата-„Колега”; „Втора цедк”; „3в1” и ще вдигнат настроението на макс.

Ето и снимки от разбиващото парти за откриване на зимния сезон в любимия W Club