Талантливият Сава Чиплич, който повечето от нас вече познават като "Малкия Шабан Шаулич" е победителят в конкурса "Нова звезда", организиран от Слави Трифонов. 

12-годишният изпълнител успя да разтопи сърцата на много българи с неповторимия си глас и орнаментика, с която дори малко от професионалните певци могат да се похвалят. 

В негово изпълнение чухме едни от най-обичаните песни, а последната от тях "Йорговани" бе в дует със звездата Деси Слава.

Роди се вторият Шабан! Той е на 12 години и пее изумителноСава Чиплич кара всеки, който чуе гласа му, да настръхне

"Благодаря на всички познати и непознати, които със своя глас ме направиха нова звезда. Ще продължавам да пея - за всички вас!" - написа минути след победата 12-годишният Сава Чиплич и публикува снимка, на която държи българското знаме. 

Наградата за първенеца е фото сафари в Африка за победителя и неговото семейство! Сава Чиплич ще има възможността, заедно със своите родители да замине за Африка и да види отблизо диви африкански животни! Слави Трифонов каза още, че наградата представлява посещение на най-хубавия парк за диви животни в Африка, където победителят ще може да ги види отблизо и да си направи снимки за спомен със своето семейство.

"Покрай почти ежедневната ни работа, изкарахме близо три невероятни месеца заедно. Вие ще останете задълго в съзнанието ми, не само с таланта си - той е видим за всички и едва ли някой би го оспорил. Оставихте в мен онова толкова прекрасно чувство за единство, сплотеност и приятелство, които, искрено се надявам, няма да загубите в годините напред. Не знам на какво успях да ви науча, но вие ме научихте, че у нас не всичко е загубено! Че никога не трябва да губя вярата си! Че да си професионалист (а вие всички вече сте такива!), не означава, че не можеш да бъдеш и добър човек. Че въпреки състезанието и конкуренцията, не се наредихте до толкова модерните сега хейтъри и нито веднъж не чух лоша дума за когото и за каквото и да е било. Виждах само усмивки! Има надежда...! Благодаря на родителите ви за усилията, които всекидневно полагат! Благодаря на педагозите ви, които въпреки невъзможните срокове, успяваха да подготвят с вас песните и нито веднъж не чух: „Това няма да стане“! Миро, Краси и Вили, ДесиСлава, Криско, Любо, Тони, 4Magic, Михаела, Тото, Жана, Рафи, Наско, колегите ми от Ку-Ку Бенд – благодаря ви за подкрепата, която дадохте на тези талантливи сладури! За тях това преживяване беше една сбъдната мечта, а какво по-хубаво от това да виждаш щастливи детски очи! Ето ни тук, цялата банда. Сигурен съм, че ще се срещаме много пъти и занапред! Гордея се с вас!" - написа в публикация и маестро Евгени Димитров след края на проекта.