Неговото име е Сава Чиплич. Той е само на 12 години, но вече всички го наричат втория Шабан Шаулич. С невероятния си тембър и богата орнаментика, той кара всеки, който чуе гласа му да настръхне. 

В България талантливото момче се прочу след изявата си в Шоуто на Слави на кастинга за нова звезда, където изпълни "Koliko ti srece zelim", "Ljubav Nije Dug", "Мой ангеле", "Лудо младо сън засънило" и "Зайди, зайди".

Сава се е явявал и на редица конкурси в Сърбия, като става известен след участието си във формата Neki novi klinci. Тогава той е на 11 години и самоук, но успява да накара журито да се просълзи на изпълнението му. 

Той учи песните си сам, без помощта на педагог, и неведнъж е казвал, че като малък обичал да слуша музика и така започва да пее. 

Родом, неговото семейство е от сръбския град Жабале. Земеделецът Алекси Чернев и съпругата му Иванка от България случайно чуват изпълнение на Сава в интернет и са възхитени от гласа му. Тръгват към Жабале, за да се запознаят с талантливото момче и неговите родители, след което ги канят на гости в България. 

Не след дълго Сава, родителите му и двете му сестрички идват във Вълчедръм, Монтанско. И решават да останат. 

Семейство Чиплич вече са продали къщата си в Сърбия. В момента живеят при Алекси и съпругата му. Оглеждат и да си купят дом в малката община. Ще помагат на Алекси в земеделието. Той и съпругата му нямат деца. Сава и двете му сестри вече са записани да учат във Вълчедръм.