Ах, тези обувки! Сложили сте си яркозелената рокля и розовото червило, грабнали сте лилавата чанта и... няма какво да обуете! Коя жена не е изпадала в тази деликатна ситуация? Или пък любимите ви обувки, с които изтанцувахте най-прекрасния си танц, вече са... меко казано скапани? Или пък просто ви се иска нещо едновременно вдъхновяващо и вълнуващо, в което да обуете заслужилите си крака? Просто е! От днес един от най-големите търговски центрове в Пловдив - Мол Марково тепе, стартира кампанията си "Време за обувки".

Което означава няколко неща:

Първо, в рамките на минути може да си осигурите устойчива и грациозна походка;

Второ - да осигурите на стъпалата си доза комфорт;

Трето -  да откриете най-краткия път към мъжките сърца (с високото токче, разбира се!);

Четвърто - да помислите за студа, кишата и хлъзгавия лед - все пак зима е!;

Пето - да се снабдите с идеалните обувки, с които да обикаляте по екскурзии - нали след зимата идва пролетта?;

Шесто - най-после да откриете онези - късметлийските обувки, с които ще ви върви на първа среща или интервю за работа;

Седмо - просто да се поглезите, да си повишите настроението и да им се любувате всеки път, когато ги погледнете.

Защото това са вашите нови обувки! А както знаете, все още важи правилото, че по обувките посрещат... А те никога не са достатъчни. И няма нужда да влизате в обувките на Пепеляшка, важното е да си изберете вашите стъклени пантофки - дори под формата на кецове. От днес в Мол Марково тепе освен обувки ще получите и професионални съвети, и лично отношение! 

Естествено, и награди! От 11:00 ч. на 15.01.2018 г. до 19:00 ч. на 21.01.2018 г. в търговския център ще се проведе игра, която може да ви донесе изкушаващи награди. Всеки клиент, който в някой от дните от този период е закупил обувки от някой от обектите на територията на Марково Тепе Мол, може да вземе участие в играта, като покупката трябва да е на стойност не по-малка от 50 лева. Официалните правила за играта може да прочетете ТУК!

А само след няколко дни - на 20 януари от 14 часа, на партера на мола ще има моден уъркшоп с имидж консултанта от The Style Core в САЩ при една от осемте мастери в света Румяна Величкова. Тя ще ви информира кои са тенденциите при обувките през 2018 година, как се съчетават стиловете на обличане с подходящи обувки и как да комбинираме цветово дрехи и обувки. Имайки предвид дългогодишния й опи тс индивидуални и корпоративни клиенти в изграждането и поддържането на техния имидж и личен стил, сме сигурни, че ще ви е интересно!

И не забравяйте! Много е важно как и къде стъпваш, но не по-малко важно е и с какво...