Модната икона Велина Узунова откри нова своя страст. Тя става водеща на предаване за мода Fashion Close Up, в което ще представя ексклузивно марки, дизайнери и магазини.

Първи срещу водещата ще застане дизайнера на официални рокли Христо Чучев. Той се е посветил на красотата на жените и на това да ги прави щастливи. Създаването на изящни тоалети за дамите е негова страст и с майсторството на художник, вдъхновен от красотата на жената, той сътворява всяка рокля.

 

Христо Чучев създава официални и сватбени облекла близо 10 години с отдаденост и висок професионализъм. „Жената носи роклята и когато я облече, трябва да сияе с нея, да блести, а не роклята да блести на жената. Роклята трябва да допълва жената, а не обратното. За мен точната формула за перфектната рокля е в добрата комбинация от удобство и ефект. Роклята винаги може да се направи и удобна, и ефектна. Именно това е нужно, за да се чувства жената възхитителна с избраната рокля!“- споделя той пред Велина Узунова.

Красавицата, която е родом от Сандански и е най-добра приятелка на фолк певицата Райна е участвала в конкурса Мис България 2013. Носителка е и на титлата Мис Югозападна България. Зад гърба си Велина има много фотосесии и светски изяви, в това число и в редица музикални клипове.

Узунова е един от най-търсените модели за реклами в социалните мрежи и манекен на много ревюта в България и чужбина. Тя е дипломиран журналист от НБУ. Завършва по-рано, взимайки две години за една. По късно същата година записва второто си висше – „Управление на туризма на български и чужд език“. „Това, което ме вдъхновява е да пътувам, да виждам нови светове, хора, култури. Мога да се вдъхновя от красива природа, слънце, море. Не мога да стоя на едно място, аз съм авантюрист, мечтателка, доста съм първична и емоционална. Като водеща се виждам себе си, забавлявайки се. Искам всеки мой гост да се чувства добре в моята компания и да показваме най-доброто, модерното и иновативното в момента.” – споделя Велина, развълнувана от новото си амплоа.