Пловдивчани трудно могат да бъдат впечатлени, но партито, което екипът на ресторанти "Виктория" организира за рожденния ден на веригата определено бе сред тези, за които дълго ще се говори.  1 година ресторант "Виктория" в Пловдив и 20 години от отварянето на първия ресторант на известната верига. Тези два повода събраха над 250 гости - приятели, ценители и любими клиенти във "Виктория Гранд", който се намира в хотел "Тримонциум". Въпреки, че той е вторият от веригата, след този в мол Марково тепе, домакините избраха него за партито, заради емблематичния му заряд. 

"Това място е много специално за пловдивчани, специално е и за нас. Чувал съм хиляди разкази от хора, за които Тримонциум е част от тяхната лична история. Надявам се тук техните деца и внуци също да припознаят това място и то да бъде част от техните спомени. Искрено вярвам, че това е възможно. Знам от личен опит, че пловдивчани са хора, които пътуват много, имат изключително високи изисквания към храната и затова правим всичко възможно да бъдем на ниво" каза за TrafficNews.bg собственикът Георги Илиев. Той и съдружникът му Красимир Младенов  лично посрещаха всеки един от гостите на партито. 

Между първите, които влязоха в стилно украсената зала,  бяха шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и кметът Иван Тотев. "Много здраве, висока мотивация и успехи! Жоро е №1!" Така Георги Илиев бе поздравен от депутата, с когото го свързва дългогодишно приятелство. Кметът Тотев пък призна, че често обядва във "Виктория", защото е близо до работата му и е впечатлен както от храната, така и от интериора. "Пожелавам им още много рожденни дни и да успеят да задържат нивото" каза градоначалникът. 

Сред гостите бяха известни пловдивски бизнесмени, строителни предприемачи, архитекти, лекари, адвокати, журналисти, спортисти, представители на общинската администрация. Всички останаха впечатлени не само от мащаба на празника, но и от менюто, за което се бе погрижил лично шеф готвачът Георги Ерменков.

Музикалните поздрави за рожденника и гостите му бе поднесен лично от Васил Найденов, с когото много от присъстващите не пропуснаха да си направят селфи. След това Георги Илиев и шеф готвачът на "Виктория" разрязаха заедно огромна торта с логото на веригата и си пожелаха още много рожденни дни в Пловдив.