Скандалният Валентин Кулагин не пропусна да сподели своите виждания за обира от апартамента на Моника Валериева. Макар двамата преди известно време да бяха близки, днес гримьорът определя Моника като "тъпо парче". Той е категоричен - дупнишката плеймейтка няма тези възможности, за които претендира, според Кулагин тя живее под наем.

Източници на TrafficNews потвърдиха. Моделката наистина живеела под наем в столицата. Екипът ни потърси коментар и от самата Валериева, но тя отказа да отговори на думите на Валентин Кулагин. 

"Муна първо вика всички кабеларки да я снимат, че е ограбена, после малоумните й приятели я тагват, че е ограбена в сторита, после ходи и интервюта да дава и да обяснява, че й гепили чантите, 5 чифта вмирисани лубутана и 3 позлатени тенекии.

А ся най-накрая пищи, че я коментирали хората", продължава да сипе обиди Кулагин след като публикува снимката на Моника, която бе заела поза в тоалетна на столичен хотел.

Моника Валериева се щракна в тоалетнатаРекламира столичен хотел

Припомняме, че преди седмица Валериева е станала жертва на крупен обир. По първоначална информация общата стойност на откраднатите скъпоценности е около 400 хиляди лева, съобщи тогава bTV.

Изчезнали са пари и скъпи часовници. Няма следи от влизане с взлом. Според разследващите, в жилището на Валериева най-вероятно е проникнато с подправен ключ. Ден след това стана ясно, че моделката ще бъде обект на проверка от НАП като физическо лице.

Пращат на детектор на лъжата приятели и роднини на Моника ВалериеваТестът е заради продължаващото разследване за обира в дома на плейметката