Всички близки на Моника Валериева, които често посещават дома й, ще бъдат подложени на детектор на лъжата заради изчезналите бижута и пари на плейметката,, научи Trafficnews. Тестът на полиграф е част от разследването на полицията, която засега няма уличени за кражбата след проведените разпити и експертизи. 

Очакванията, че охранителните камери на входа на блока, където живее Валериева, са заснели евентуалните апаши са ударили на камък, защото съоръженията не работят.

Пред детектора ще застанат дори интимните партньори на Моника, както и момичето, което живее с нея в Студентски град, обясниха криминалисти.

Моделката се оплака в сряда вечер, че е станала жертва на крупен обир. От дома й освен пари, бяха откраднати скъпи часовници от марките „Картие“ и „Ролекс“, дизайнерски бижута, гривни и обеци с диаманти и 10 000 дубайски дирхами, като общата стойност на откраднатото надхвърля 400 000 лева.

По този повод се появи новина, че НАП ще проверява Валериера какви легални приходи има с оглед на сумите, които е заявила, че са и задигнати.

Пред Trafficnews пиарът на Моника заяви, че всичките й доходи са декларирани и не се притеснява от евентуални проверки от страна на данъчните.

 Самата Валериева обясни ,че в по-късните часове ще даде брифинг пред "две водещи телевизии, защото останалите медии не са сериозна аудитория".

НАП по следите на ролексите на Моника Валериева! Как е придобила бижута за 400 бона?Плеймейтката е живеела в дома си заедно с момче и момиче, съобщиха за Trafficnews близки до разследването

Нагъл обир в жилището на известния модел Моника ВалериеваОткраднати са скъпоценности на обща стойност 400 000 лева