На мястото на познатият от миналото ресторант „Бялата воденица“, сега откриваме уникален, модерен и стилен ресторантски комплекс. Защо уникален? Само тук, в една сграда ще намерите три абсолютно различни отделни ресторанта.

Първият е Note Di Vino Jazz&Wine.  С артистичният си интериор,  той печели симпатиите на ценителите на едно от най-великите изкуства, музиката!  От стените ни гледат Франк Синатра, Рей Чарлз, Енио Мориконе, Тина Търнър, Елтън Джон…

„Искахме да създадем място, където с приятели да се насладим на хубавите вина и храна, но и да слушаме любимите ни песни. Музиката за нас е всичко, тя е нещо, без което животът ни не би бил същият! Едно е музиката от уредбата, друго нещо са живите изпълнения като при нас. Има я магията, има го адреналина! Лятото при нас гостува Крейг Бейли, саксофонистът и композитор на оркестъра на Сър Рей Чарлз. Заедно с Петър Салчев и други музиканти направиха незабравимо джаз шоу!  Няма да забравя искрите в очите на въодушевеният Петър Салчев след концерта, аплодисментите на публиката още ехтяха….

Гостуваха ни и Силвия Кацарова и Орлин Горанов, наистина се радвам, че успяхме да доставим на хората много положителни емоции. Скоро ще гостува още един музикант от световна величина…“- разказа Юлиян Алексиев, идеологът на проекта   Note Di Vino Jazz&Wine.

Note Di Vino Jazz&Wine, е мястото, където всяка вечер от вторник до събота включително, гостите на ресторанта могат да се насладят на пиано музика на живо в изпълнение на талантливият пловдивски пианист Костадин Бекирски. Джаз, евъргрийн, поп, рок, българска естрада, ще чуете любимите си песни, изпълнени по един неповторим начин. Ресторантът е предпочитан  за романтични  и бизнес вечери, както и за празнуване на различни поводи.

През миналата година  Note Di Vino бе удостоен с най-високият приз в ресторантьорството в Годишните награди на БХРА. За пръв път пловдивски ресторант се пребори с жестоката конкуренция на много елитни ресторанти от София, Варна, Бургас и др.

Другите два ресторанта са насочени към семействата с малки и големи деца, Note Di Vino La Famiglia. В тях има специални детски кътове, където под грижата на аниматори децата се забавляват. Освен два къта за деца от 2 до 7 години, има и мини дискотека, подходяща за по-големи деца и тийнейджъри. Във всички детски кътове се организират детски рождени дни и партита.

Ресторантите отварят всеки ден от 10.00 часа, като майките с деца могат да пият кафе, докато децата играят в детските кътове. Всеки петък и събота за всички деца на клиентите се организират специални партита с много игри и танци. Така родителите вечерят необезпокоявани, а децата се забавляват в отделените детски кътове.

За Нова година също ще има отделни партита за всички деца в детските кътове.

За удобството на всички клиенти, към ресторанта има собствен безплатен паркинг, непосредствено до самото заведение, с директен достъп до него.

Снимки: