Цветана Пиронкова и Сесил Каратанчева влязоха в ролята на шаферки на сватбата на сестрата на най-добрата ни тенисистка Елисавета. Тя каза "да" на половинката си миналата събота, а заради семейното празненство Цвети прекъсна подготовката си за започващия на 24 май втори турнир от Големия шлем за годината - "Ролан Гарос".

Елисавета, която има собствена галерия в Пловдив, от години живее в САЩ, където се срещнала и с избраниха на сърцето й - Пламен.

Самата Цветана също има сериозен и дългогодишен приятел - Михаил, играл футбол в школата на Локомотив (Пловдив). Въпреки многобройните спекулации за раздяла, те са щастливи заедно, макар звънът на сватбените камбани да не се чува за момента.

Освен Цвети като шаферка на сватбата блестеше и Сесил Каратанчева. Софиянката, която вече е №104 в световната ранглиста, е в близки отношения с най-добрата българска тенисистка и сестра й.

"Държа да кажа - щастието дано да ви преследва и дните ви обсебва!, пожела Сесил на младоженците. - Ако се скарате бясно, нека сдобряването бъде страстно. Бъдете си опора в кръговрата на живота. На върха или в калта, дръжте се здраво за ръка и каквото ще да става, уважението един към друг да не ви оставя. И не на последно ви желая семейство,като столетно дърво. Буря да не ви събаря с корени, дълбоки и преплетени в едно. Ти си в него, той е в теб. Нека все така да сте и все напред! А на мен алкохола да ми бъде забранен."

Празненството преминало повече от отлично в пловдивския хотел "Санкт Петербург"! Засега младата двойка все още не говори за меден месец, като най-вероятно двамата младоженци скоро ще се завърнат отново в САЩ, за да продължат бизнес ангажиментите си.

Още за моминското парти на сестрата на Цвети Пиронкова- Елисавета ТУК

TrafficNews.bg