Ромският бизнесмен Кирил Рашков, по-известен като Цар Киро е забелязан в известен рибен ресторант на околовръстното в пловдивския район „Тракия”, научи TrafficNews.bg

Той е слязъл от черен джип с гардове от ромски произход. Придружен е бил до тоалетната, след което не е настанил на сепаре. Той е бил в компанията на негови приближени, окичени по ръцете с пръстени, по вратовете със златни ланци.

Те са престояли в заведението около час. Похапнали за морски дарове и бяла риба.

„Изглеждаше в чудесно здраве, отпочинал и спокоен”, коментира читателят на TrafficNews.bg

Тази седмица частни съдебни изпълнители описаха хотела на Кирил Рашков в центъра на Пловдив. Описът е във връзка с изпълнителното дело за задълженията на ромската фамилия към Община Пловдив.

Освен хотела бяха описани и къщите на ромското семейство в пловдивското село Катуница. Те са с изпочупени прозорци и са опожарени заради размириците в Катуница преди близо 4 години, породени от убийството на 19-годишния Ангел Петров. По време на описа не присъстваха членове на ромското семейство.

До тук се стигна, след като наетият от община Пловдив частен съдебен изпълнител Петко Илиев проведе поредния търг за имущество на Рашкови. Дълговете на фамилията от неплатени данъци в периода от 2004 до 2007 година надхвърлят 80 хиляди лева.

Какви комшии очакват бившите съседи на Рашкови в Катуница - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg