Megami Club Plovdiv бързо се наложи като най-доброто и най-посещаваното заведение в града на тепетата. Уникален интериор, впечатляващо осветление и звук и шоу от световна класа превърнаха клуба в любима нощна дестинация за качествено забавление и то на съвсем достъпни цени.

Тази седмица в клуба ще гостуват три дами. В сряда (17 януари) Теди Александрова ще зарадва публиката със стари и нови хитове. В четвъртък (18 януари) гостите ще се насладят на извънземения глас на Софи Маринова. През тези два дни студентите ще влизат безплатно и ще могат да поръчат от специалните сет менюта за тях.

Джена ще е гост звездата в петък (19 януари), за да представи стари и нови хитове. В събота (20 януари) партито ще е в ръцете на диджеите на Megami Club Plovdiv, а впечатляващото тематично шоу Theater of Dreams ще остави без дъх клиентите с красота, изящество, декори, музика и хореография.

Феновете на Megami Club Plovdiv могат да следят актуалните събития на www.facebook.com/megamiclubplovdiv, а номерът за резервации е 0875 777 888.