Един от участниците в реалити формата ВИП Брадър напуска къщата за една вечер, за да гостува в пловдивски клуб. Певецът Тото идва под тепетата заедно с дуетната си половинка Лъчезар, за да избухне заедно с пловдивчани в W Garden.

Избраните за БГ група на годината „СкандаУ” ще изпълнят хитовете си във вторник вечер и ще бъдат гости на черното парти „Back 2 Black на клуба.

Талантливите момчета още с първата си песен „Хляб и сол” стават истинска сензация. Следва участието им в музикалното риалити „България търси талант 2”, където пробиват с песните „Тв и радио” и „Все тая”.

Бързо се превръщат във всенародни любимци и достигат чак до полуфинал. През 2017 година дуото грабна и наградата на БГ радио за най-добра група у нас.

Последната седмица на септември ще бъде запомнена от пловдивчани и с участието на още една звезда. В петък вечер зад пулта на култовото заведение ще застане диджей Volcan Uca, който ще пренесе посетителите в мегаполиса на Турция Истанбул!

Известният изпълнител ще сътвори истинска арабска приказка. Volcan Uca набра популярност с песента си, посветена на турския град, която се превърна в тотален хит и само за няколко дни събра милиони гледания в YouTube.  

Парчето зазвуча в най-актуалните клубове в Европа и се превърна в любимо на феновете. „Istanbul” се подреди и на челно място в класацията на меломаните и у нас. Специално за пловдивчани в W Club ще зазвучи и парчето „I Don't Want Too”!

Ето и малко снимки от участието на легендите от „Ъпсурт” в петък вечер. Музикантите успяха буквално да препълнят W Garden, a пловдивчани пощуряха в ритъма на хип-хопа.